Nene Hatun Anaokulu
MODERNEVLER MAH. 2119. SK. NENE HATUN ANAOKULU BLOK NO 2 İSKENDERUN / HATAY

VİZYON

Nene Hatun Anaokulu ailesi olarak okulumuzdaki her öğrencinin "biricik" olduğunun farkındayız ve dokunduğumuz her çocuğun ileriki yaşamında da bu "biricikliğin" farkında olmasını sağlamak en büyük amaçlarımızdan.Çocuklarımızın kişilik gelişimleri için en kritik olan bu dönemlerinde güvende ve mutlu hissetmeleri;paylaşmayı,empati kurmayı,tüm canlıların yaşam hakkına saygı duymaları,Atatürk ilke ve inkılaplarının izinde ilerlemeleri,teknolojiye bağımlı olmayan ancak teknolojiden yararlanabilen,gelişim dönemine uygun olan bütün işlerini bağımsız olarak giderebilen bireyler yetiştirebilme arzusu bizim "gelecek resmimiz".

MİSYON

Misyonumuz,Okul Öncesi Eğitim Programının gerektirdiği şekilde çocuklarımızı özbakım becerileri,bilişsel,sosyal-duygusal,motor ve dil gelişim alanlarında bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak desteklemek; mutlu,özgüveni yüksek,empati yeteneği olan bireyler yetiştirmektir.Atatürk´ün izinde;vatanına,milletine,bayrağına her zaman sahip çıkabilen,bilimsel gelişmeleri,teknolojiyi yakından takip edebilen çocuklar yetiştirebilmeye katkı sağlamak var oluş sebebimizdir.

BAŞARILAR

Okulumuz "Beyaz Bayrak" ve "Beslenme Dost Okul" Sertifikalarına sahiptir. 2019 ve 2020 yıllarında eTwinning Faaliyeti Kapsamında yapılan başarılı çalışmalardan dolayı Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

Sabah Grubu : 07:30-12:30 Öğlen Grubu : 12:30-17:30

Kalorifer (Doğalgaz)

Okulumuz ilçe merkezine 3 km.;il merkezine 60 km. uzaklıktadır.

MODERNEVLER MAH.299/1 SOK NO 2 İSKENDERUN

eTwinning Projeleri