23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Nene Hatun Anaokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkulu bir şekilde kutladı. Bayram etkinlikleri kapsamında okul bahçesinde düzenlenen törende, minik öğrenciler hazırladıkları gösterilerle izleyenleri büyüledi.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Okul Müdürü Hasan AKDOĞAN, 23 Nisan'ın önemini vurgulayarak, "Bu bayram, Ulu Önderimiz Atatürk'ün bizlere armağan ettiği en güzel hediyelerden biridir. Bugün burada, bu anlamlı günü coşkuyla kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Minik öğrencilerimiz, hazırladıkları gösterilerle bizlere unutulmaz anlar yaşattılar. Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarız" dedi.

Nene Hatun Anaokulu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlanırken, minik öğrenciler bu anlamlı günü unutulmaz bir şekilde yaşadılar.

26-04-202426-04-202426-04-2024